Ofte Stilte Spørsmål - CV Eksempel
Hvordan kan jeg tilpasse CV-en min?
  • Våre CV-maler er utformet for å passe til innholdet ditt og få det til å se flott ut på tvers av et bredt utvalg av design. Her er flere måter du kan tilpasse din CV.
  • Tilpasse oppsettet

Det er noen måter du kan tilpasse oppsettet til CV-en din, inkludert:

1. Endre designtema/farge - Når du har opprettet CV-en din, kan du enkelt endre designet eller malen. Først går du til CV-en du vil endre og klikker inn for å redigere CV-en. Når du har redigert CV-en, kan du klikke på Forhåndsvisning på høyre side. På toppen vil du se en rullegardin for å velge ulike CV-maler og aksentfarger. Se skjermbildet nedenfor for referanse.

Hvis du bruker CV-generatoren, kan du også endre malen ved å klikke på rullegardinknappen "Mal" ved fullfør delen. Se skjermbildet nedenfor for referanse.

2. Legg til / fjern bilde - Noen av malene er laget for å inkludere et bilde. For å legge til et bilde i CV-en din, klikk på "Last opp bilde" ved fullfør-delen for å laste opp bildet ditt.

3. Omorganiser seksjoner - Du kan flytte informasjon i CV-en oppover eller nedover med opp- og ned-knappene i detaljradene dine. Disse knappene er tilgjengelige i alle blokker som inneholder flere rader.

4. Kolonnebytter - Hvis du vil endre kolonnene på CV-en din, kan du endre dem med kolonnebytterknappen som ligger nær kategoriblokkene. Du kan endre både den vertikale eller horisontale plasseringen av kategorier i henhold til dine behov.

5. Endre skrifttyper - Så snart du har kommet til ferdigstillelsestrinnet, kan du endre tittelen og skrifttypene.

Tittelfont: Tittelfonten vil endre fornavn og etternavn, stillingstittel og blokkoverskrifter (seksjonsoverskrifter).

Body-font: Body-fonten vil endre resten av innholdsfonten på CV-en din.