Hvordan sletter du kontoen din fra nettstedet?

1. Slett konto: Hvis du ikke ønsker å fortsette å bruke tjenestene våre og ønsker å slette kontoen din, kan du gå til "Kontoinnstillinger" på dashbordet og bla ned til bunnen for å se "Slett konto"-knappen . Klikk på "Slett"-knappen for å slette kontoen din.

2. Nedgrader konto: Hvis du ønsker å fortsette å bruke tjenesten vår, men ikke ønsker å være premium-medlem, kan du klikke på "OK, nedgrader i stedet"-knappen. Dette vil ikke slette kontoen din og lagre alle CV-ene og følgebrevene dine på dashbordet.