Hvordan dupliserer eller oppretter jeg flere versjoner av CV-en min?

Logg på Cveksempel.com og gå til CV-oversikten. Derfra vil du se en liste over CV-ene dine. Klikk på knappen som sier Dupliser. Se skjermbildet nedenfor for referanse.

Husk å legge til et navn på CV-en din øverst i «Fullfør»-delen under opprettelsen av CV-en.

Du kan også legge til et navn på CV-en på dashbordet ved å klikke på blyantikonet nær CV-navnet. Dette vil hjelpe deg effektivt å holde oversikt over CV-ene dine hvis du har flere CV-er.