Hvordan legge til et bilde i CV-en din?

For å legge til et bilde i CV-en din, logg inn på kontoen din og klikk for å redigere CV-en. I fullfør-delen ser du muligheten til å laste opp et bilde. Se skjermbildet nedenfor for referanse.

Det ideelle bildet å bruke i CV-bildet ditt er et kvadratisk bilde med et 1:1-forhold på minst 600 x 600 piksler. Du har også noen tilgjengelige alternativer for å justere bildet når det er lastet opp. Se skjermbildet nedenfor for referanse.

Når du laster opp bildet ditt til et CV for første gang, vil det være tilgjengelig for bruk på tvers av maler. Hvis du vil, kan du alltid slette bildet ditt fra CV-editoren eller laste opp et nytt bilde.