Hvordan endrer jeg CV-mal eller design?

Når du har laget din CV, kan du endre design eller mal på et blunk. Gå først til CV-en du vil endre og klikk for å redigere CV-en. Når du har redigert CV-en, klikker du på "Forhåndsvisning" på høyre side. Øverst vil du se en rullegardin for å velge ulike CV-maler og aksentfarger. Se skjermbildet nedenfor for referanse. Hvis du bruker CV-generatoren, kan du også endre malen ved å klikke på rullegardinknappen "Mal" i fullfør delen. Se skjermbildet nedenfor.

Hvis du ser etter flere måter å tilpasse CV-en din på, kan du alltid:

• Velg en annen mal
  • Endre fargetemaet
  • Aktiver eller deaktiver bildet ditt
  • Endre språket
  • Endre skriftstilen